Hoofdgerechten

 

LES POISSONS

 

 

 

Scampi grillé 

€ 17,00

Scampi gebakken in knoflook-chili-olie

 

Filet de saumon grillé

€ 17,00

gegrilde zalmfilet met vissaus

 

Sole du Nord

€ 17,50

In de roomboter gebakken sliptongetjes uit de Noordzee

 

 

 

 

 

LES VIANDES

 

 

 

Hamburger complet

€   11,95

broodje hamburger (230 gram) met gebakken uien

 

en hamburgersaus

 

Porc Steak au Gibier

€ 18,00

Porc steak bereid volgens "wild recept"

 

Saté Clochard

€ 14,25

drie "brochettes" van varkensfricandeau

 

met satésaus en kroepoek

 

Steak Hollandais

€ 19,50

Hollandse biefstuk van de grill

 

met champignonsaus of pepersaus naar keuze

 

Spare Ribs

€ 16,95

spare ribs met twee sauzen, onbeperkt ribbetjes eten

 

Grillades

€ 19,95

mixed grill van spare ribs, spies van varkensfricandeau

 

en biefstuk met twee sauzen

 

Steak  "Giant Harry"

€ 24,95

een XL biefstuk geserveerd met peper of -champginonsaus

 

Cuisse de lievre

€ 19,95

Hazenbout gesmoord in wildsaus

 

Plat de la semaine

€   8,95

wisselende weekschotel

 

 

 

 

 

LE PLAT VEGETARIEN

 

wisselend gerecht

€  14,00

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade en frites.