Voorgerechten

 

LES ENTREES FROIDES

 

 

 

Pateh Gibier

€   9,95

Wild paté met cranberry compote en salade garnituur

 

Griekse Salade

€   10,75

Salade met tomaat, komkommer, ui, fetá en olijven

 

Carpaccio de boeuf

€ 10,00

rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, ui,

 

kappertjes, pijnboompitten en pestodressing

 

Saumon fumé

€ 12,25

gerookte zalm met kappertjes, ui en mierikswortel

 

 

 

 

 

LES POTAGES

 

 

 

Potage aux oignons

€   5,50

Franse uiensoep met een kaaskoekje

 

Potage aux tomates de Toscane

€   5,50

Toscaanse tomatensoep

 

 

 

 

 

LES ENTREES CHAUDES

 

 

 

Escargots à la Bourguignonne

€   8,00

een half dozijn slakken gebakken in kruidenboter

 

Camembert pané

€   7,50

gepaneerde camembert op een bedje van sla

 

met vossenbessensaus

 

Moules à l'Indienne

€   8,50

mosselen gebakken in knoflookboter met kerrie en uitjes

 

Gambas à la Ton

€ 10,50

gamba's gebakken in knoflookroomsaus

 

Cuisses de grenouilles

€   9,50

kikkerbilletjes in een warme knoflookbotersaus